liberinteleorman.ro

Firmele ungurești susținute de Barna Tanczos pregătesc prăduirea Apelor Române cu 35 milioane de euro

15 decembrie 2022
Advertisement

Ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, a provocat ieri un scandal monstru la Administrația Națională Apele Române (ANAR) al cărui ecou a ajuns și la DNA prin presiunile uriașe făcute pentru direcționarea unei sume uriașe de bani din PNRR  către anumite firme din Ungaria.

Rețeta UDMR: Barna Tanczos – urlete și amenințări, Laszlo Barabaș – țipete și presiuni

În Planul Național de Redresare și Rezilență (PNRR) s-a prevăzut ca Administrația Națională Apele Române (ANAR) să beneficieze de 35.000.000 de euro pentru achiziționarea de noi utilaje pentru sistemul național de gospodărire a apelor.

Numai că, potrivit informațiilor furnizate de către băieții cu ochi roată care monitorizează acest sector vital al economiei românești, ministrul UDMR al Mediului Barna Tanczos și directorul general adjunct al ANAR, tot de la UDMR, Laszlo Barabaș, vor cu orice preț să prăduiască acești bani prin intermediul unor firme din Ungaria printr-o haiducie financiară perfectă pentru DNA și DIICOT.

Citește continuarea pe puterea.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Casa de Cultură, o ruină definitorie pentru Victor Drăgușin – De ce s-au oprit lucrările

Următorul articol

Doi inspectori ANAF Antifraudă Alexandria, trimiși în judecată – Au cerut mită 2.000 de lei pentru a aplica o amendă mai mică

Cele mai recente articole de Politica altfel