Fina lui Boboc, la Sport

în Actualitate/Politica altfel/Sport

Monica Vasilescu

mariana mitranMai marii județului s-au sinchisit să pună șef la Direcția Județeană de Tineret și Sport Teleorman, după o lună de la plecarea din post a Elenei Vlad.

Numita este nimeni alta decât Mariana Mitran, lucrător al instituției împricinate și un bun organizator, după cum spun cei care o cunosc. Întâmplător sau nu, noul manager are legături spirituale cu deputatul de Teleorman, Valentin Boboc, membru marcant al PSD, fiind fina acestuia şi, se pare, singura care a depus CV pentru funcţia vacantă.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*