22, martie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitate > Daniela Carmen Dan, faţă în faţă cu Gabriel Oprea

Daniela Carmen Dan, faţă în faţă cu Gabriel Oprea

Monica Vasilescu

prefectura teleorman

Prin intermediul tehnicii, prefectul judeţului Teleorman, Daniela Carmen Dan, a intrat în direct cu vicepremierul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. În cadrul videoconferinţei de astăzi, a fost analizat stadiul activităţilor desfăşurate la nivelul unităţilor autorităţilor judeţene privind alegerile prezidenţiale, a căror campanie electorală debutează la miezul nopţii.

După videoconferinţă, prefectul Teleormanului a asigurat că în judeţ totul decurge conform planului. “A fost confecţionată ştampila, a avut loc instruirea în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, au fost lângă noi şi reprezentanţii Autorităţii Permanente. Mâine va avea loc întâlnirea cu persoanele propuse a fi preşedinţi şi locţiitori ai secţiilor de votare, suntem în grafic”, a spus Daniela Carmen Dan, afirmând că în Teleorman s-au amenajat 334 de secţii de vot.

Cât priveşte locul şi ora la care prefectul va merge să-şi exercite dreptul de vot, aceasta nu a specificat cu exactitate aceste detalii. “Trebuie să stau la Prefectura. Nu pot să precizez ora, o să merg la o secţie apropiată Prefecturii, într-un moment mai relaxant din timpul zilei”, a mai spus ea.

About Monica Vasilescu

Lasă un răspuns