Daniela Carmen Dan, faţă în faţă cu Gabriel Oprea

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

prefectura teleorman

Prin intermediul tehnicii, prefectul judeţului Teleorman, Daniela Carmen Dan, a intrat în direct cu vicepremierul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. În cadrul videoconferinţei de astăzi, a fost analizat stadiul activităţilor desfăşurate la nivelul unităţilor autorităţilor judeţene privind alegerile prezidenţiale, a căror campanie electorală debutează la miezul nopţii.

După videoconferinţă, prefectul Teleormanului a asigurat că în judeţ totul decurge conform planului. “A fost confecţionată ştampila, a avut loc instruirea în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, au fost lângă noi şi reprezentanţii Autorităţii Permanente. Mâine va avea loc întâlnirea cu persoanele propuse a fi preşedinţi şi locţiitori ai secţiilor de votare, suntem în grafic”, a spus Daniela Carmen Dan, afirmând că în Teleorman s-au amenajat 334 de secţii de vot.

Cât priveşte locul şi ora la care prefectul va merge să-şi exercite dreptul de vot, aceasta nu a specificat cu exactitate aceste detalii. “Trebuie să stau la Prefectura. Nu pot să precizez ora, o să merg la o secţie apropiată Prefecturii, într-un moment mai relaxant din timpul zilei”, a mai spus ea.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*