Daniela Carmen Dan, faţă în faţă cu Gabriel Oprea

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

prefectura teleorman

Prin intermediul tehnicii, prefectul judeţului Teleorman, Daniela Carmen Dan, a intrat în direct cu vicepremierul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. În cadrul videoconferinţei de astăzi, a fost analizat stadiul activităţilor desfăşurate la nivelul unităţilor autorităţilor judeţene privind alegerile prezidenţiale, a căror campanie electorală debutează la miezul nopţii.

După videoconferinţă, prefectul Teleormanului a asigurat că în judeţ totul decurge conform planului. “A fost confecţionată ştampila, a avut loc instruirea în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, au fost lângă noi şi reprezentanţii Autorităţii Permanente. Mâine va avea loc întâlnirea cu persoanele propuse a fi preşedinţi şi locţiitori ai secţiilor de votare, suntem în grafic”, a spus Daniela Carmen Dan, afirmând că în Teleorman s-au amenajat 334 de secţii de vot.

Cât priveşte locul şi ora la care prefectul va merge să-şi exercite dreptul de vot, aceasta nu a specificat cu exactitate aceste detalii. “Trebuie să stau la Prefectura. Nu pot să precizez ora, o să merg la o secţie apropiată Prefecturii, într-un moment mai relaxant din timpul zilei”, a mai spus ea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*