Mironosiţa de la Prefectură

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

mironositaS-a plimbat în cursul vremii prin mai multe birouri. A evoluat în funcţii subtil şi rapid. Fâşneaţă, drăguţă şi miorlăită, doamna a intrat de fiecare dată în pâine ca în brânză.

Apropiaţii spun că munca este grea povară ce o macină pe sus-pusă, dar dacă a vrut post, îi trebuie şi un rost, pentru că nu eşti salariat doar ca să încasezi salariul. Rujată şi rimelată, bluza mai mult decolată, o îndrăgeşte lumea toată.

Ea este mironosiţa care a muşcat din fiecare momeală, dar nu a fost prinsă niciodată. Asta pentru că… vorba aia: are doamna maşină, casă, cont în bancă, farmec, look, nu ştim dacă neuroni de masă, dar bărbaţii… sub papuc.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*