Fetiță de 9 ani, VIOLATĂ în toaleta școlii din Mârzănești

în Actualitate/Politie

O fetiță în vârstă de 9 ani a fost violată în toaleta unității de învățământ din localitatea Mârzănești. Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie.

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice este abilitat să comunice următoarele;

În ziua de 2 octombrie a.c., o persoană din localitatea Mârzănești, județul Teleorman, a sesizat prin Sistemul Apel unic de Urgență 112 că nepoata ei, în vârstă de nouă ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol.

A fost constituită echipa operativă de cercetare la fața locului din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Alexandria, iar în urma verificărilor efectuate s-au stabilit următoarele:

Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie a.c., în toaleta unității de învățământ din localitatea Mârzănești.

Au fost sesizate DGASPC Teleorman și Inspectoratul Școlar, iar fetița a fost transportată la o unitate medicală, pentru stabilirea situației de fapt, împreună cu tutorele acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „viol”, urmând a se propune soluție legală, prin Parchetul competent”, a transmis IPJ Teleorman.

În schimb, reprezentanții Școlii Gimnaziale nr.1 Mârzănești infirmă datele Poliției: „Vă informam că în urma verificărilor efectuate la nivelul unității de învățământ, s-a stabilit că nu a avut loc nicio faptă de natură penală, aspecte ce, cu siguranță, vor fi confirmate și de către organele abilitate”.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*