liberinteleorman.ro

Eugen Pârvulescu: ”Drăgușin se laudă cu 2-3 proiecte accesate pe fonduri europene, unul dintre ele fiind managementul traficului rutier, o înșiruire de 16 semafoare care îngreunează traficul din Alexandria”

De când este Victor Drăgușin primar la Alexandria, din 2008, tot auzim despre proiectele sale în materie de investiții că a tot bătut câmpii cu grație despre mărețe realizări underground. Ba că face pistă pentru bicicliști, ba că urcă mașinile într-o parcare supraterană (transformată, ulterior, în subterană), că face pasaj subteran, centru multifuncțional pentru tineri, parcări verzi, parc industrial, piața de gros, etc. La o anume perioadă de timp, cu precădere în anii electorali, Victor Drăgușin simte nevoia să ”bage din top”. El povestește mereu despre aceleași lucrări, mai aduce câte un desen sau mai pictează câte-o idee nouă. De vreo câteva săptămâni, edilul-șef de la Alexandria a reluat obiceiul de a arăta planurile sale, evident, de viitor. Rareori l-am auzit pe Victor Drăgușin spunând: am făcut. Acum scoate la aerisit unele dintre piesele de rezistență ale administrației sale sugrumate de promisiuni: ”Reducerea emisiilor de carbon în Municipiul Alexandria prin adoptarea unui transport public ecologic”, Îmbunătățirea condițiilor infrastructurale pentru comunitatea din zona blocurilor 100; Educație pentru sănătate în comunitatea marginalizată din zona blocurilor 100; Reabilitare clădire laboratoare la Liceul Tehnologic Nr. 1, Amenajare peisagistică parc fosta UM”. Nu știm dacă și acestea se vor face la Paștele cailor, că Drăgușin specifică doar că proiectele sale mărețe sunt depuse la finanțare POR…

La capitolul realizări, Victor Drăgușin se laudă că Primăria Alexandria a atras fonduri europene de 42.451.950 de euro:  – Managementul iluminatului public – realizat în 2014; – Sistem pentru managementul traficului rutier – realizat în 2014; – Sistem de supraveghere video în vedere creșterii siguranței cetățenilor – realizat în 2014; – Reabilitare Adapost pentru familii și persoane singure aflate în dificultate – realizat în 2016; – Ferma Grup Școlar Agricol – realizat în 2016.

Principalul partid de Opoziție ia atitudine după ieșirile publice (pe Facebook) ale principalilor factori de decizie în administrația teleormăneană, fiind de părere că, atât în cazul primarului de la Alexandria, cât și în cazul președintelui Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, este vorba despre inconștiență și disperare. ”Nu este prea mult de spus despre activitatea lor privind administrarea județului Teleorman. Drăgușin se laudă cu 2-3 proiecte accesate pe fonduri europene, unul dintre ele fiind managementul traficului rutier, o înșiruire de 16 semafoare care îngreunează traficul din Alexandria. În secolul 21, secolul vitezei, se caută soluții pentru fluidizarea traficului prin metode moderne. Domnul primar s-a întors în timp cu 30 ani. Cât despre domnul Cristescu, președintele Consiliului Județean, ce pot să spun…  face acuzații grave legat de modul în care s-a desfășurat mitingul Partidului Național Liberal. Părerea mea, vorba proverbului din popor: ,,nu este treaba măgarului de unde beau oile apa”. Vedeți-vă de mocirla din partidul vostru. În Alexandria, PNL a avut cel mai decent și organizat miting din ultimii 30 ani. Menționez pentru opinia publică faptul ca participanții la miting au fost din județele IF, CL, IL, DB, GR, PH, AG și municipiul București, au fost 1.300 delegați, diferența până la 4500 de participanți a fost de la Teleorman. De asemenea, precizez ca pe traseul str. Vedea- str. Al. Ghica- str. 1 Decembrie – str. Libertății până la intrarea pe pietonal, nu am găsit niciun coș de gunoi amplasat. A fost nevoie de câțiva tineri să meargă în spatele marșului cu saci menajeri pentru a lăsa curățenie în urmă. Cam despre asta este administrația lui Drăgușin și a PSD…”, a spus președintele PNL Teleorman, Eugen Pârvulescu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

CAMPANIE UMANITARĂ. Micuțul Eric luptă pentru viața lui. Să nu-l lăsăm singur!

Următorul articol

Mizerii socialiste! Supușii lui Dragnea nu mai au răbdare, împart pliante în Săptămâna Mare… și pocesc numele lui Marin Preda

Cele mai recente articole de Actualitate