liberinteleorman.ro

Mizerii socialiste! Supușii lui Dragnea nu mai au răbdare, împart pliante în Săptămâna Mare… și pocesc numele lui Marin Preda

Mare boier, mare caracter, mare credincios baronaşul acesta nearestat încă! Liviu Dragnea. Despre el este vorba. Disperat să nu piardă procentele coreene, care ar părea să nu mai fie la mare modă în Teleorman, șeful socialiștilor și-a trimis supușii să mai arunce trei foi colorate în ochii electoratului. Bineînțeles, cu poza lui. Gestul nu ne-ar fi deranjat prea tare, dacă nu ne aflam în Săptămâna Mare, iar pe hârtia de la Dragnea nu erau folosite (pângăritor) cuvintele lui Marin Preda: ”timpul nu mai are răbdare”.

Serile acestea, care ar trebui să fie de liniște și spiritualitate chiar și pentru pesediști, dacă ar mai avea ceva sfânt în viața lor, sunt destinate împărțirii de pliante roșii pline de conținut mincinos sa amăgitor în care sunt uzurpate vorbele celui mai iubit dintre pământeni și înflorite promisiunile celui mai urât dintre teleormăneni. Împărțitorii sunt chiar unii dintre pesediștii care l-au apărat pe Dragnea la Înalta Curte, cărora li se potrivește de minunte această postură, că dacă ar fi citit în viața lor măcar o carte de Marin Preda nu ar fi împărțit pliante pentru PSD… și ar fi știut că numele lui nu este Marian Preda (după cum au scris în pliantul afișat).

Dar nu mai facem păcate că știm că nu mai trăim de mult într-un județ sănătos din punct de vedere moral și cultural, astfel încât să ne amintim de marile valori prin statui, case memoriale sau evenimente culturale, nu în pliante pesede… în care numele celui mai mare prozator român apare scris greșit. Totuși, ținem morțiș să reamintim că Teleormanul rămâne județul lui Marin Preda chiar dacă, momentan, Dragnea își bate joc de el.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Eugen Pârvulescu: ”Drăgușin se laudă cu 2-3 proiecte accesate pe fonduri europene, unul dintre ele fiind managementul traficului rutier, o înșiruire de 16 semafoare care îngreunează traficul din Alexandria”

Următorul articol

Dumitru Goldbach: ”Efectiv, am ajuns în Teleorman să nu mai avem cui să ne plângem”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică