liberinteleorman.ro

Epure Haralambie: „Alexandria REALĂ, un oraș prizonier în neputință”

14 mai 2024

Candidatul PNL pentru Primăria Alexandria – Epure Haralambie se află în campanie electorală, are întâlniri cu oamenii pentru a le arăta planurile sale și a vorbit despre „Alexandria REALĂ”, subliniind neajunsurile și necesitățile urgente ale comunității.

„Dincolo de panouri publicitare și fotografii cu stadioane care „vor fi construite”… de ani de zile, invitații la „bălăceală” sau la relaxare prin hamace, cu care Primăria Alexandria defilează în online și pe panouri stradale, există Alexandria REALĂ, un oraș prizonier în neputință.

Pierduți în propriile amăgiri, actualul primar și camarila sa ignoră vocile oamenilor și nevoile lor urgente.

Din turnul de fildeș în care au transformat Primăria Alexandria nu se văd lucrările făcute de mântuială, gropile de pe străzi, cartierele abandonate și lăsate mereu la coada listei de priorități, nu se aud problemele cu care alexăndrenii se confruntă zi de zi.

Astăzi, am venit în fața alexăndrenilor cu care ne-am întâlnit pe centrul pietonal cu soluțiile pe care le propun pentru orașul nostru, am prezentat programul meu de dezvoltare și, bineînțeles, am ascultat cu mult interes fiecare aspect pe care oamenii mi l-au semnalat. La fel voi face și în calitate de primar. Schimbarea e atât de aproape!”, a transmis Epure Haralambie.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Candidatul PNL la Primăria Roșiori – Cristian Duică: „Există o față fardată a orașului, iar fața reală se ține ascunsă”

Următorul articol

Mesajul lui Adrian Gâdea: ACASĂ ÎN TELEORMAN

Cele mai recente articole de Campanie Electorala