liberinteleorman.ro

Un tânăr în stare de ebrietate a violat o femeie de 82 de ani! Bărbatul a fost REȚINUT

14 mai 2024

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vitănești au dispus reținerea unui bărbat de 31 de ani, din comuna Vitănești, cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, ulterior fiind prezentat judecătorului de drepturi și libertăți care a admis arestarea preventivă a acestuia.

În ziua de 12 mai a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie de 82 de ani, din comuna Măgura, ar fi fost victima infracțiunii de viol.

Din cercetări a reieșit faptul că, în ziua de 12 mai a.c., un bărbat de 31 de ani, în stare de ebrietate, s-ar fi prezentat la locuința femeii și ar fi agresat-o fizic, ulterior întreținând raporturi sexuale cu aceasta, împotriva voinței femeii.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus reținerea persoanei cercetate, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Isnpectoratului de Poliție Județean Teleorman, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, judecătorul de drepturi și libertăți confirmând propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, a transmis IPJ Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Cum afectează portretizarea jocurilor de noroc de către Hollywood societatea?
Articolul precedent

Cum afectează portretizarea jocurilor de noroc de către Hollywood societatea?

Următorul articol

Epure Haralambie: „Alexandria REALĂ, un oraș prizonier în neputință”

Cele mai recente articole de Actual