liberinteleorman.ro

Eleva Teodora Neacșu, de la Colegiul Național ”A.I. Cuza” Alexandria, locul III pe țară la engleză

Monica Vasilescu

Perioada olimpiadelor naționale a adus bucurie și mândrie multor școli din Teleorman, elevilor și profesorilor în egală măsură. Pregătirea și determinarea pe care au avut-o școlarii și dascălii care au pornit pe drumul competițiilor naționale s-au soldat cu rezultate remarcabile în multe dintre cazuri, județul nostru fiind pe podium la mai multe discipline.

Teodora Neacșu este una dintre elevele care s-au remarcat la competițiile interșcolare. Ea a luat locul al III-lea pe țară la limba engleză, secțiunea bilingv, și a dus numele Colegiului Național ”A.I. Cuza” Alexandria pe podiumul național. Teodora Neacșu este elevă în clasa a XI-a și a fost pregătită de profesorii Cristina Chiriță și Alina Titirișcă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Judecătorii au dispus confiscarea a peste 30 de milioane de euro, în dosare de corupţie, în primele trei luni din an

Următorul articol

Alexăndreanul Iannis Mario Cristea a devenit campion european la karate

Cele mai recente articole de Educatie