liberinteleorman.ro

Elena Maria Rădneanțu a luat singurul „10 pe linie” din Teleorman la Evaluarea Națională

Ministerul Educației a centralizat rezultatele înregistrate de absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională în perioada 22-25 iunie 2021. Teleorman s-a aflat în topul județelor cu cele mai mici medii peste 5 cu un procent de promovare de 63,6%.

Potrivit rezultatelor parțiale, un singur candidat a încheiat examenul cu media generală zece la Evaluarea Națională în Teleorman. Este vorba despre Elena Maria Rădneanțu, elevă a Liceului Teoretic „Marin Preda” din Turnu Măgurele. Elena este cunoscută ca fiind un elev care învață foarte bine. Ea a participat la numeroase concursuri educaționale în care a reprezentat liceul cu rezultate remarcabile.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Acțiune caritabilă: 5 copii și o bunică dorm într-o cocioabă după ce le-a ars casa – IMAGINI

Următorul articol

Conducerea DGASPC Teleorman a fost demisă! Interimatul este asigurat de un fost strungar devenit director

Cele mai recente articole de Actualitate