liberinteleorman.ro

Acțiune caritabilă: 5 copii și o bunică dorm într-o cocioabă după ce le-a ars casa – IMAGINI

30 iunie 2021

Necazul s-a abătut asupra unei familii cu cinci copii din localitatea teleormăneană Drăgănești de Vede. Locuinţa lor a fost cuprinsă de flăcări nimicitoare care nu au lăsat mai nimic în urmă, doar scrum şi o fundaţie plină de cenuşă. În sprijinul acestora a venit Asociația „Un Pas Spre Educație“, un ONG cu o mână de oameni puși pe fapte mari care s-au hotărât în 2019 că este momentul să se implice pentru comunitatea teleormăneană pentru a aduce o schimbare socială pozitivă. Președintele Asociației – Violeta Zaharia a organizat o acțiune caritabilă pentru a strânge bani, materiale sau alte lucruri necesare în refacerea casei celor cinci copii care o mai au doar pe bunica aproape.

„SOS – refacem împreună o CASĂ ARSĂ. Acești oameni dorm într-o cocioabă improvizată și ne dorim să strângem cât mai repede fonduri pentru a le reface casa. În urma solicitării venite din partea asistentei sociale a comunei DRAGĂNESTI de Vede, ne-a fost prezentată această situație a unei familii ce trece acum printr-un necaz cumplit și îi „obligă” pe membrii familiei să doarmă sub cerul liber! Copiii sunt doar în grija bunicii, tatăl este decedat! Necesarul de materiale este de aproximativ 7000 lei! Este nevoie URGENT de materiale de construcții, acoperiș, uși, geamuri, iar apoi dotarea cu aparatură de uz casnic (frigider, aragaz etc). Aceasta poveste tristă ne dă fiori și ne face să vedem cât de norocoși suntem noi cei care citim aceste rânduri!

Ajută și tu aici: https://www.facebook.com/donate/1640179736174208/?fundraiser_source=external_url

Donează direct în cont cu textul „casa arsa”:

LEI: RO75BTRLRONCRT0485706601EURO: RO25BTRLEURCRT0485706601 Revolut 0769653045, paypall: [email protected].

Ia legătura cu noi si contribuie cu ALIMENTE neperisabile ori materialele necesare! Tel 0769653045 – VIOLETA ZAHARIA PREȘEDINTE ASOCIAȚIA UN PAS SPRE EDUCATIE. Pentru o buna gestionare si împiedicarea unei risipe prin donații individuale, va rugam sa luati legatura cu noi sau autoritatile competente ce stiu acest caz”, transmit organizatorii acțiunii caritabile.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Cod galben de CANICULĂ în Teleorman

Următorul articol

Elena Maria Rădneanțu a luat singurul „10 pe linie” din Teleorman la Evaluarea Națională

Cele mai recente articole de Actualitate