liberinteleorman.ro

Echipa Moromeții2 s-a întors în satul Talpa-Orgăzile

13 noiembrie 2018

Echipa #Moromeții2 s-a întors sâmbătă, 10 noiembrie, în satul Talpa-Orgăzile, acolo unde totul a început. După un „brunch în Ograda Moromeților”, o parte din actori și echipă, alături de regizorul Stere Gulea, au asistat la inaugurarea unei noi străzi în cinstea filmului de acum, în Talpa, vă puteți plimba și pe „Moromeții 2017”.

Au urmat momente emoționante pentru echipă, reîntoarsă în decorurile care le-au servit săptămâni bune drept casă, iar de la ora 18:00 sătenii s-au strâns cu mic cu mare la Căminul Cultural pentru a vedea filmul la care ei înșiși au pus umărul. 

La finalul proiecției primarul Benone Rababoc, gazda evenimentului, a oferit titlurile de cetățeni de onoare lui Stere Gulea, Vivi Drăgan Vasile, Horațiu Mălăele, Dana Dogaru și Oanei Giurgiu.

Puteți vedea povestea zilei de toamnă petrecută „pe urmele Moromeților” în fotografiile făcute de Alex Damian.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

778 de angajate ale fabricilor de confecții din Teleorman rămân fără loc de muncă

Următorul articol

Fostul procuror Dan Botez a lansat cartea ”Iuliu Maniu – Făuritor al Marii Uniri și tragicul său sfârșit”, la București

Cele mai recente articole de Actualitate