liberinteleorman.ro

Drept la replică APA SERV SA

2 septembrie 2022

Drept la replică cu privire la articolul “Nici Gurban nu bea apa de la robinet”, publicat pe site-ul liberinteleorman.ro, pe data de 31 august 2022.

          Pentru corecta informare a cetățenilor, având în vedere informațiile lansate în spațiul public de către consilierul PNL Gabriel Bulumac, preluate de publicația online Liber în Teleorman, în data de 31.08.2022, S.C. APA SERV S.A. face următoarele clarificări, pe care vă solicităm să le publicați în condiții identice cu materialul inițial:

          Apa achiziționată, despre care vorbește consilierul local PNL Gabriel Bulumac, este cea acordată salariaților în perioadele cu temperaturi extreme, măsură prevăzută de O.U.G. nr. 99 din 29 iunie 2000 privind măsurile ce se aplică în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecţia persoanelor încadrate în muncă.

          Achizițiile prezentate de către domnul Gabriel Bulumac și preluate de publicația Liber în Teleorman au fost făcute pe perioada verii – respectiv în datele de 29 iunie 2022, 19 iulie 2022, 21 iulie 2022, 23 august 2022, când județul Teleorman s-a aflat sub avertizări meteo de temperaturi ridicate și disconfort termic.

          De asemenea, menționăm că apa achiziționată (cea de 2l) a fost repartizată către toți muncitorii APA SERV SA, de la toate sucursalele – Alexandria, Turnu Măgurele, Roșiori de Vede, Videle și Zimnicea.

          Cât despre afirmația potrivit căreia apa a fost achiziționată de la o “papetărie”, vă asigurăm că APA SERV SA a cumpărat apa de la agentul economic care a oferit prețul cel mai mic, lucru ce poate fi verificat în catalogul electronic al SICAP.

          Totodată, precizăm că angajații APA SERV SA au intervenții 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în condiții dintre cele mai grele. Fie că este soare, fie că plouă sau ninge, colegii noștri intervin ori de câte ori apar avarii în rețeaua de apă.

          Vă stăm la dispoziție și cu alte informații, atât despre subiectul abordat de către domnul consilier PNL Gabriel Bulumac, cât și despre orice alt subiect pe care îl considerați de interes public, pentru a prezenta opiniei publice în mod obiectiv, așa cum pretindeți că o face de obicei publicația dumneavoastră, aspecte legate de activitatea APA SERV SA.

                                               DIRECTOR GENERAL,                    

                                             ing. Marius Ciprian GURBAN

CITIȚI ȘI: Nici Gurban nu bea apa de la robinet

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

8 permise de conducere, reținute în 24 de ore

Următorul articol

Senatorul Dănuț Cristescu susține majorarea pensiilor de la 1 ianuarie 2023

Cele mai recente articole de Administratie