liberinteleorman.ro

Nici Gurban nu bea apa de la robinet

31 august 2022

Apa din Teleorman este de nebăut și asta o confirmă chiar directorul APA SERV – Ciprian Gurban, care nu pune gura pe apa din conductele Alexandriei. Deși teleormănenilor li s-a promis de multe ori apă plată la robinet, promisiunile autorităților s-au dovedit, ca mai toate, vorbe de amăgit alegătorii creduli. Apa plată, însă, este în sticle îmbuteliate și cumpărată din bani publici, de la firme de casă care îi adapă, pe banii statului, pe conducătorii apei publice.

„Domnul director Gurban de la SC APA SERV SA Alexandria nu se atinge nici mort de apa pe care o produce! Dovada? Comanda apă îmbuteliată de la o firma de birotică, papetărie, calculatoare și produse igienice 🥴 Adevărul este că cea mai “bună” apă se găsește la papetărie❗️😂

Firma de cheama SC FOR OFFICE SRL💰 și este campioana achizițiilor directe din Alexandria, în ultimii doi ani de zile. Primăria Alexandria este ABONATĂ la FOR OFFICE pentru aproape toate “consumabilele” din primărie (probabil și pentru apă). Nu am nicio îndoială că toate societățile din subordinea Consiliului Local sunt îndrumate către această firmuliță apărută peste noapte, care oferă “tot ce ai nevoie”.

În ultimii doi, trei ani, profitul firmei a explodat, asta după ce a primit “recomandările” de partid și de stat. Așa se fac banii în Alexandria❗️Între timp, noi plătim coeficientul de neînchidere”, transmite consilierul local Gabriel Bulumac.

Firma care îi livrează apă lui Gurban are 10.430 de contracte publice, achiziții directe din perioada 2007-prezent.

Advertisement

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Preotul Florin Danu: „Am finalizat a treia casă pentru bătrânii singuri și neputincioși”

Următorul articol

Foame de bani la TR Administrare Imobile: facturează de două ori într-o lună

Cele mai recente articole de Actualitatea politică