liberinteleorman.ro

Dragnea susține că Nițulescu a picat testul poligraf în dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a acordat celor de la Realitatea Plus un simulacru de interviu, în care a arătat pisica câtorva personaje politice, având probabil niște socoteli neîncheiate cu acestea. Printre ele se numără și fostul prefect de Teleorman, Teodor Nițulescu, despre care Dragnea spune că a fost denunțător principal în dosarul Tel Drum, că denunțul a fost pus la cale împreună cu alte persoane din servicii și DNA. Condamnat cu executare la 3 ani și 6 luni, Dragnea este acum ironic și îl atacă pe Nițulescu în ceea ce îl doare cel mai tare: capacitățile lui intelectuale. Mai mult, Dragnea spune că Nițulescu ar fi picat testul poligraf în dosar.

Astfel, Dragnea insinuează că Nițulescu a fost chemat de mai multe ori la DNA, pentru că are memoria afectată și n-a putut învăța din prima toate acuzațiile.

În continuare, Dragnea susține că a fost condamnat pe nedrept și că în dosarul Tel Drum, toate informațiile sunt minciuni. Argumentul său e că drumurile 701 și 504 sunt construite. Uită, însă, să zică că lungimea lor din proiect nu corespunde cu lungimea lor reală.

„Mâine sunt citat la DNA, de exemplu. În dosarul ăsta, cu Tel Drumu, care brusc, după trei ani de zile, este pus din nou pe tapet. Ce să vezi? Cu puțin înainte de campania electorală. Ce vorbeam la început. Să înceapă iar o discuție și să se dezbată despre acest dosar, în care, și dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, sincer, nu prea știu… Era vorba de două drumuri făcute cu bani europeni, am înțeles că ar fi rămas doar un drum, în sensul că ar fi rămas în dosar doar un drum, probabil o să văd mâine. Drumurile există. Deci, practic, eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu, s-au făcut două drumuri importante pentru județul ăla. Sigur că, voi din București, știți mai puțin. Acolo nu era niciun drum în firea lui. Dar acele drumuri sunt drumuri pe care se circulă, care sunt acolo și banii europeni au fost folosiți pentru acele drumuri. Mi-aduc aminte, cred că în 2017, a fost adus și Nițulescu, ca și denunțător, dar a fost o întâmplare care nu le-a convenit foarte mult. Părerea mea este că lui i-au fost date niște materiale, pe care să le învețe și să le reproducă. Sigur că n-a putut să le învețe pe toate o dată și a fost nevoie să îl cheme de mai multe ori, că atât îi mergea memoria, dar nu asta e cel mai important lucru. Ci faptul că s-a solicitat ca acest domn să facă testul cu detectorul de minciuni. Bineînțeles a zis că normal că-l face, l-a făcut și, ce să vezi, a picat! Un pic mincinos. Și domnul Șova spera că n-o să fie condamnat și a făcut și el niște denunțuri.”, a declarat Dragnea pentru fosta lui consilieră, Anca Alexandrescu.

Liviu Dragnea și Teodor Nițulescu au fost prieteni pe vremuri, însă relația a fost afectată chiar de politică. Se spune că prin anii 90, Nițulescu și Dragnea au împărțit județul pe sfere de influență, ca pe o bucată de pâine.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Nou-născut, aruncat în curte, într-o sacoșă, a fost salvat miraculos de o vecină. Mama este încă liberă și exploatează alți 3 copii…

Următorul articol

Liviu Dragnea a devenit INCULPAT în dosarul TelDrum! Este acuzat de grup INFRACȚIONAL

Cele mai recente articole de Actualitatea politică