liberinteleorman.ro

Dragnea strigă după libertate: ”Am fost condamnat în acest dosar de un complet declarat nelegal”

Liviu Dragnea insistă să fie lăsat în libertate. Fostul lider al PSD, fost președinte al Camerei Deputaților și, în general, fost, a fost audiat, miercuri dimineață, prin videoconferință, la Tribunalul București.

,,Dincolo de faptul că sunt nevinovat, constat că am fost condamnat la referendum, într-un dosar politic, de un complet de 5. Am fost condamnat în acest dosar de un complet declarat nelegal. Ce poate ințelege un om aflat în situația mea, care este condamnat de un complet prin încălcarea legii”, a argumentat Liviu Dragnea.

Magistrații au stabilit ca termen de pronunțare data de 9 iunie.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

EXCLUSIV! Sami Calotă a ajuns astăzi la DNA

Următorul articol

110 teleormăneni s-au vindecat de COVID-19

Cele mai recente articole de Actualitatea politică