DR. Andra Roncea, medic specialist la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, decorată cu Ordinul Meritul Sanitar

în Actualitate/Sănătate

Klaus Iohannis – președintele României a decorat mai mulți medici din țară în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19. Printre cei 28 de medici se află și Dr. Andra (Priboi) Roncea – medic specialist la Spitalul Municipal Caritas, Roșiorii de Vede. Aceasta a primit Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler. 

„Cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul țării noastre, președintele României decretează: se conferă Ordinul Meritul Sanitar, în grad de Cavaler doamnei Roncea (Priboi) Andra Ligia”, se arată în ordinul semnat de președintele țării.

Klaus Iohannis va decora, miercuri, la Palatul Cotroceni, cadre medicale, membri ai corpului didactic şi reprezentanţi ai societăţii civile, cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*