liberinteleorman.ro

Două persoane, în cabina de vot, la Stejaru

9 iunie 2024

Încercare de fraudă la alegerile din Teleorman. În localitatea Stejaru, două persoane au fost surprinse în cabina de vot. Această situație a fost raportată la IPJ Teleorman, iar Centrul de Comunicare Județean Teleorman a emis următorul comunicat:
“În legătură cu imaginile apărute în spațiul public care evidențiază două persoane într-o cabină de vot în zona Stejaru, Poliția Județeană Teleorman a fost alertată și a inițiat verificările necesare pentru a clarifica în mod exact întreaga situație de fapt. Vor fi luate măsuri legale în conformitate cu prevederile legale în vigoare pentru a gestiona această situație”.


Este important să subliniem că respectarea integrității procesului electoral și a regulilor impuse este esențială pentru buna desfășurare a alegerilor și pentru menținerea transparenței și corectitudinii în exprimarea voinței electoratului. Poliția și autoritățile implicate iau în serios orice incident care ar putea afecta încrederea în procesul democratic.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

41 de incidente sau fapte ilegale în context electoral, în Teleorman

Următorul articol

Tentativă de fraudă la vot: o femeie a primit mai multe buletine de vot

Cele mai recente articole de Actual

Ț𝐢-𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢? 𝐀𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐢 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚

Pentru anul de învățământ 2024 – 2025, 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ „𝐀.𝐃. 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 recrutează candidați pentru locurile aprobate