liberinteleorman.ro

Dosarul DIZOLVAREA PSD Teleorman: Dragnea nu a plătit taxa de 300 lei

Deținutul de drept comun Liviu Dragnea, încarcerat pentru trei ani și jumătate la Penitenciarul Rahova pentru angajările fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, a avut astăzi termen în dosarul în care a chemat partidul ”la bară”. PSD și PSD Teleorman.

Tribunalul București a amânat, însă, dezbaterile după ce judecătorul a constatat că Dragnea nu a plătit taxa de timbru pentru acțiune (300 lei).

Reclamantul Liviu Dragnea nu a fost prezent în sala de judecată joi, acesta a transmis o cerere la dosar prin care solicita să nu fie adus la proces și nu a avut nici avocat.

Amintim că obiectul dosarului îl constituie ”partide politice dizolvare persoană juridică – art.253 CC. – declinare” și are următorul termen pe 9 iulie 2020.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

110 teleormăneni s-au vindecat de COVID-19

Următorul articol

VIDEO Vlad Voiculescu: “O criză de genul acesta, așa cum a fost la un nivel mai mic și Colectiv, e ca o hârtie de turnesol”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică