liberinteleorman.ro

DNA a predat dosarul lui Dragnea

22 februarie 2019

Monica Vasilescu

O fotocopie a dosarului TelDrum a fost dată, astăzi, Secției pentru investigarea magistraților, care a solicitat de patru ori acest lucru.

Șeful interimar al DNA, Călin Nistor, a declarat, într-o conferință de presă, că a transmis o copie de pe dosarul Tel Drum – Liviu Dragnea la Secția pentru investigarea magistraților, aceasta fiind solicitată pentru a fi probe într-o anchetă în care este implicat și un magistrat. Interimarul de la DNA a spus că ar putea fi și riscuri în privința anchetei (în care este urmărit penal Liviu Dragnea, pentru constituirea unui grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni privind deturnarea de fonduri europene), dar acestea sunt minime.


Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a donat astăzi cărți Bibiliotecii „Marin Preda” din Alexandria

Următorul articol

Cătălin Vătafu cheamă la judecată Prefectura condusă de paznicul Florinel Dumitrescu

Cele mai recente articole de Actualitatea politică