Digitalizarea pieței din Alexandria, o himeră a finului primarului Drăgușin

în Actualitate/Actualitatea politică/Administratie

Fanteziile finului de primar – Octavian Teodorescu sunt mari. Cea mai nouă se referă la piața din Alexandria despre care spune la TV că a digitalizat-o și că au preluat și alții ideea lui fenomen. Ne-am închipui că digitalizarea se referă la faptul că putem plăti roșiile prin intermediul cardului bancar sau că putem verifica online dacă mămăicile au pătrunjel proaspăt, însă procedura se referă la faptul că fiecare masă are un cod QR prin care cumpărătorul poate scana numele firmei care comercializează produsele.

Mai mult, finul Octavian s-a lăudat cu faptul că în piață sunt numai producători locali, astfel că am întrebat un vânzător în ce localitate produce roșiile, iar acesta a spus că este intermediar. Situația l-a revoltat pe un alt coleg de piață, care a spus că nu-i verifică nimeni pe comercianți dacă au sau nu producție proprie.

Iar piața din Alexandria nu are doar problema „samsarilor”. Dar cine să le rezolve situațiile neplăcute cu adevărat ale oamenilor, când șeful pieței și al parcărilor are job și la Primăria Alexandria și afaceri cu aceeași entitate?! Chiar, de ce a omis finul să povestească la TV rețeta succesului familiei Teodorescu, înrudită cu Victor Drăgușin?!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*