liberinteleorman.ro

Demisie în USR Teleorman! Omul cu valiza lui Dragnea a părăsit partidul

Sergiu Iordan, o figură cunoscută în cadrul USR, a anunțat astăzi că renunță la apartenența la partid. Decizia lui Iordan vine după o perioadă de reflecție asupra evoluției partidului și a acțiunilor unor membri în spațiul politic. El a subliniat că, deși a simțit nevoia să plece de mult timp, a rămas în USR în semn de respect pentru colegii săi care continuă să lupte împotriva corupției și să susțină principiile și onoarea în politică.

„Am fost membru USR și, cu mândrie, am promovat principiile pe care a fost construit partidul.

Începând de astăzi, 26 martie 2024, prin demisie, am decis să părăsesc singurul partid în care am avut încredere.

Trebuia să o fac cu mult timp înainte, dar USR-ul mai are mulți membri care continuă lupta împotriva corupției, membri care încă mai luptă pentru principii și onoare în politică. Din respect pentru munca lor, din respect pentru ei… am rămas în USR chiar și când a devenit evident că partidul și-a modificat substanțial activitatea politică.

Dar toate au o limită, iar a mea, am constatat asta în urma conferinței de presă ținută astăzi în Alexandria de către Alianța Dreapta Unită, tocmai a fost depășită.

Nu poți să critici adversarilor politici defectele pe care le tolerezi în propriul partid. Procedând așa dovedești ipocrizie, dovedești că folosești dubla măsură, iar asta este dovada clară a demagogiei.

Chiar și fără apartenența la USR, rămân fidel principiilor în care am crezut și pentru care am luptat”, a anunțat Sergiu Iordan.

Sergiu Iordan a fost o prezență marcantă în cadrul USR încă de la începuturile partidului și a luptat la modul real cu adversarii politici. El a fost cunoscut și pentru rolul său în dezvăluirea unor cazuri importante, cum ar fi cel al „valizei” lui Dragnea, pe care a prezentat-o jurnaliștilor de la Rise Project.

Sergiu Iordan a deținut și funcții administrative, precum cea de subprefect de Teleorman, și a condus o vreme filiala județeană a USR.

Cătălin Dumitrașcu, în luptă pentru Primăria Alexandria. Candidații Alianței Dreapta Unită

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Bărbat, REȚINUT după ce a amenințat o femeie că-i publică pozele în ipostaze indecente

Următorul articol

Controversata autogară de lângă Școala Mihai Viteazul. Părinții se mobilizează pentru întâlnirea cu Victor Drăgușin

Cele mai recente articole de Actualitatea politică