liberinteleorman.ro

Cătălin Dumitrașcu, în luptă pentru Primăria Alexandria. Candidații Alianței Dreapta Unită

În contextul schimbărilor politice recente din România, județul Teleorman s-a aliniat formării unei noi provocări politice – Alianța Dreapta Unită. Acest parteneriat, compus din USR, PMP și Forța Dreptei, își propune să ofere o alternativă la coaliția PSD și PNL.

Aurel Fierăscu – președintele USR Teleorman a pus accent pe nevoia acestei alianțe, într-o conferință de presă, marți, evidențiind problemele pe care le-au adus PSD și PNL în județ în ultimii 34 de ani. „Un județ în reparații, un județ bolnav, un județ bătrân”, a descris el situația actuală, subliniind efectele negative ale guvernării actuale.

„Și în județul nostru s-a format Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei, o alianță care vrea să fie credibilă și puternică la ceea ce s-a format de curând – partidul comasat român, adică noul PCR format din PSD și PNL. E clar că ceea ce ne-au oferit PSD și PNL în ultimii 34 de ani se vede ieșin din sediul nostru, de unde ținem conferința de presă: Un județ în reparații, un județ bolnav, un județ bătrân. Au reușit în ultimii 20 de ani să izgonească din acest județ un oraș de dimensiunea Alexandriei, avem 15 pensionari la 10 salariați, bătrâni pensionari care au cele mai mici pensii”, a spus Aurel Fierăscu, președintele USR Teleorman.

Alianța Dreapta Unită Teleorman a prezentat câțiva dintre candidații pregătiți pentru alegerile locale din 9 iunie. Cătălin Dumitrașcu va fi candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Alexandria, Costin Fierăscu va candida la Roșiori de Vede, iar Doru Manea la Primăria Turnu Măgurele. Constantin Stăvărache va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Cătălin Dumitrașcu: PSD și-a tot făcut de cap

„Sunt candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Alexandria. PSD și-a tot făcut de cap, noi credem că este suficient. Vrem să fim reala alternativă de centru dreapta și sper ca rezultatele de după alegeri să confirme că și populația din Alexandria își dorește o schimbare”, a spus Cătălin Dumitrașcu, medic de profesie.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

APA SERV angajează! Vezi posturile disponibile

Următorul articol

Bărbat, REȚINUT după ce a amenințat o femeie că-i publică pozele în ipostaze indecente

Cele mai recente articole de Actualitatea politică