liberinteleorman.ro

Bărbat, REȚINUT după ce a amenințat o femeie că-i publică pozele în ipostaze indecente

26 martie 2024

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Roșiori de Vede au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 23 de ani, din comuna Peretu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

În ziua de 24 martie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza comunei Peretu, la locuința persoanei bănuite, în urma activităților fiind ridicate mai multe dispozitive cu spațiu de stocare, utile cauzei, totodată fiind dispusă măsura reținerii față de prezumtivul autor, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Din cercetări a reieșit că, în ziua de 7 martie a.c., bărbatul ar fi amenințat-o pe femeia de 33 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, cu care conversa pe o rețea de socializare,  cu publicarea unor fotografii în ipostaze indecente, dacă nu primește de la aceasta 500 de euro.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, a anunțat IPJ Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Cătălin Dumitrașcu, în luptă pentru Primăria Alexandria. Candidații Alianței Dreapta Unită

Următorul articol

Demisie în USR Teleorman! Omul cu valiza lui Dragnea a părăsit partidul

Cele mai recente articole de Actualitate