liberinteleorman.ro

Daria și Rareș Burtea, pe podium

23 ianuarie 2015

Monica Vasilescu

rares si dariaÎn Alexandria sunt destui copii talentați și deștepți, dar puțină lume îi vede. Dacă un puști sparge un geam, știe toată școala (în cel mai fericit caz), dar dacă obține un premiu la un concurs important, puțini află. Este și cazul elevilor de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” din Alexandria, Rareș și Daria Burtea, care au câștigat patru medalii la Concursul național „La școala cu ceas”, desfășurat la Râmnicu Vâlcea. Limba engleză i-a adus cea mai mare distincție lui Rareș Burtea, care a plecat acasă cu strălucitoarea medalie de aur. Cei doi frați nu se află la primul succes de acest tip, ei au în palmares numeroase premii la competițiile locale, județene sau naționale.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

În județul fără industrie, funcționează de minune capitalismul – “Spuneți-mi cât să vă plătesc pentru funia cu care o să vă spânzur?”

Următorul articol

Portret de fotbalistă: Diana Butoi

Cele mai recente articole de Actualitate