liberinteleorman.ro

Dănuț Cristescu a semnat proiectul privind ÎNCHISOAREA pentru şoferii băuţi şi drogaţi care au produs un accident

Șoferii care se urcă băuți sau drogați la volan și provoacă accidente cu victime ar putea face închisoare direct. PSD a reintrodus un proiect de lege inițiat pe această temă, dar care a fost respins de votul Parlamentului anul trecut.

„Teleormanul este unul din județele cu un număr mare de accidente rutiere soldate cu decese! În acest context, am semnat și susținut la Senat, o propunere legislativă potrivit căreia în cazul accidentelor generatoare de pierderea vieții victimei, cauzate de conducători auto fără permis, băuți sau drogați, executarea pedepsei aplicate sa nu mai poată fi suspendată. Este un prin pas pentru a reduce numărul persoanelor care se urcă la volan fără permis, băute sau sub influența stupefiantelor și, implicit, numărul de accidente provocate de acestea. Propunerea a fost făcută de colegul meu senator – Robert Cazanciuc”, a spus senatorul Dănuț Cristescu.

Robert Cazanciuc a depus la Parlament, pe 29 noeimbrie, proiectul de modificare a legislaţiei penale care prevede ca niciun şofer băut, drogat sau fără permis care ucide oameni nevinovaţi să nu mai scape de executarea pedepsei cu închisoarea.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un senator din Teleorman cere ieșirea UDMR de la guvernare

Următorul articol

Deputatul Ică Calotă, inițiativă privind interzicerea comercializării unor categorii de produse medicinale veterinare

Cele mai recente articole de Actualitate