liberinteleorman.ro

Un senator din Teleorman cere ieșirea UDMR de la guvernare

2 decembrie 2022
Advertisement

Senatorul PNL – Eugen Pîrvulescu este de părere că UDMR trebuie să iasă de la guvernare după declarațiile controversate ale deputatului Csoma Botond.

„UDMR să iasă de la guvernare!Ardealul a fost și va fi românesc! După ce UDMR prin vocea deputatului Csoma Botond a sfidat românii în Parlamentul României de ziua națională spunând că „Ardealul nu era numai românesc, ci și unguresc, săsesc și evreiesc, parlamentarii UDMR au făcut front comun și au ignorat complet România pe 1 Decembrie.

Nici unul dintre parlamentarii maghiari care beneficiază de toate drepturile pe care România le oferă cu atâta generozitate și cu bunăvoință și îi tolerează de peste 30 de ani în cele mai înalte funcții ale statului – să nu uităm că în guvernul României avem un viceprim-ministru și 3 miniștri de la UDMR!!! – NICI UNUL nu a binevoit să transmită un simplu mesaj de La Mulți Ani de ziua națională, sfidând astfel România și poporul român!Prin urmare, răspunsul meu pentru UDMR este: România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil! Dacă nu puteți accepta și respecta acest lucru, ieșiți de la guvernare!”, a transmis senatorul Eugen Pîrvulescu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Scene șocante la o școală din Segarcea Vale din Teleorman: Elevă bătută cu pumnii și picioarele

Următorul articol

Dănuț Cristescu a semnat proiectul privind ÎNCHISOAREA pentru şoferii băuţi şi drogaţi care au produs un accident

Cele mai recente articole de Actualitate