liberinteleorman.ro

Dana Banu a intrat în afaceri cu lavandă – Am primit, publicăm

27 noiembrie 2023

Dana Banu – șef la Garda de Mediu Teleorman a intrat în afaceri cu lavandă pentru ca nu mai suportă mirosul de la arderile de deșeuri și de la gropile ilegale de deșeuri, de care se face vinovată prin neluare de atitudine.
Se pare că aceasta vrea să acopere cu lavandă mirosurile pestilențiale de la puiernița (ferma Tonelli) și de la depozitele de pirita de la combinat (SC DONAU CHEM SRL)! Pentru Smârdioasa, Brânceni, Putineiu (Cîrlomanu), Scrioastea, Roșiorii de Vede etc., acolo unde se ard în voie plastice, baterii auto și cauciucuri rezultate din dezmembrarea VSU s-au format echipe de comisari/comisărese denumite ,,florărese lavandese”, care vor aduce zilnic buchete de flori (din partea instituției) poluatorilor!

Lavanda Danei este de bună calitate, certificată ecologic (2.66 ha), dar și convențională pentru tot poporul.

Din subvențiile de la APIA a obținut, în 2022, suma de 28.642 lei, asta oare și pentru că subordonata sa – comisar Horumbă Gabriela Sanda are soțul angajat la APIA, ca șef serviciu, ce inspectează și autorizează plățile? Sau întrebarea care se pune: cine are curaj de la Garda de Mediu să controleze exploatația Dana Banu?!

Raport devastator al Curții de Conturi pentru APM Teleorman și Garda de Mediu – Cum a fost protejat SC DONAU CHEM SRL

2 Comments

  1. In urma cu in deceniu un comisar de mediu se întorcea de acasă, după ce petrecuse cu prietenii! Pe trecerea de pietoni era să fie calcat chiar de DUSTER-ul GNM cu numărul de înmatriculare TR 45 WGM, încărcat cu flori! Omul a belit ochii bine, și-a scuipat în sîn de trei , a zis:”piei satano!,, , căci conducătorul auto a accelerat,in loc să oprească! Beat, dar trezit din beție, a pus mîna pe o piatră și a aruncat-o înspre mașină! A doua zi a constat că tabla mașinii se îndoise și vopsea se corojise puțin, deci nu visase,așa că i- a cerut socoteală comisariei Horumba! Aceasta a recunoscut că fiul ei Dan, angajat la o florărie, transporta cu mașina instituției flori, căci benzina era moca și spațiu mare! Omul a intrebat- o pe colegă:” Și dacă mă calcă fit-o cu mașina?”.,,,Aveai flori gratis la înmormântare,,!- a declarat aceasta impasibilă!

  2. Ce le mai place sa petreaca comisarilor de mediu…
    Petrec si dau cu pietre in masini, asa se face la bautura, ca sa nu creada ca au visat.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Grevă generală la ITM, Casa de Pensii și AJPIS Teleorman începând de astăzi

Următorul articol

Accident pe centura Alexandriei – 4 persoane au ajuns la spital

Cele mai recente articole de Actualitate