„Cupa Toamnei” a debutat cu volei feminin

în Sport

DSCN3702Miercuri, 28 octombrie 2015, s-a dat startul competiției „Cupa Toamnei”, prima zi debutând cu o confruntare spectaculoasă între finalistele turneului la volei (faza pe localităţi), care s-a desfăşurat în municipiul Alexandria, în incinta sălii de sport a Liceului Pedagogic „Mircea Scarlat”.

Câştigătoarea Trofeului „Cupa Tomanei” la volei este echipa Colegiului Naţional „A.D.Ghica” din Alexandria, pe locul al doilea s-a situat echipa Liceului Teoretic din Videle, locul al treilea a fost ocupat de echipa liceului gazdă, Liceul Pedagogic „Mircea Scarlat”, iar locul al IV-lea a revenit Colegiului Naţional „A.I. Cuza” din Alexandria.

Cu prilejul debutului tradiţionalei competiţii sportive, Consiliul Judeţean Teleorman a oferit trofeul „Cupa Toamnei” şi primele premii, care au constat în diplome, plachete şi bani echipelor câştigătoare.

Manifestarea sportivă este organizată de Consiliul Judeţean Teleorman în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman.

Devenită cea mai îndrăgită competiţie sportivă a sezonului de către elevii teleormăneni, acțiunea este înscrisă în „Programul activităților, manifestărilor, competițiilor și acțiunilor cultural-sportive și de tineret, religioase, educative și de divertisment-recreere” care se organizează și finanțează de Consiliul Județean în anul 2015.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*