liberinteleorman.ro

Fostul fotbalist Vali Badea a intrat în PSD! Lista de consilieri a PSD, depusă oficial

PSD a oficializat depunerea candidaturilor pentru Primăria și Consiliul Local Alexandria. Printre numele de pe lista de consilieri locali se află cel al fostului jucător de fotbal Vali Badea, care face tranziția spre sfera politică.

Victor Drăgușin a anunțat: „Ieri ne-am depus candidaturile, eu pentru funcția de primar al municipiului și colegii mei pentru funcțiile de consilieri locali. Ei sunt reprezentanții celei mai #mari, #unite și #puternice echipe de partid din municipiu, echipa PSD și sunt și reprezentanții unor comunități largi de oameni cu care împărtășesc #obiective comune, #pasiuni comune și alături de care, sau pentru care, își desfășoară activitatea. Este o echipă #competentă și #conectată la nevoile comunității, acestea fiind două dintre calitățile esențiale pentru dezvoltarea comunității în direcția corectă. Mă bazez pe ei și pe experiența lor pentru a propune și implementa proiecte noi în domenii precum educația, sportul, sănătatea, infrastructura, mediu, locuințe sau programe sociale. Tinerețea unora, vasta experiență a altora, pregătirea lor dar și implicarea activă în viața comunității și recunoașterea de care beneficiază fiecare în domeniul în care profesează, îi ajuta să devină vocea pentru alți tineri, pentru familiile din comunitatea noastră și pentru seniori, asigurându-se că preocupările și nevoile lor sunt luate în considerare în procesul de luare a deciziilor.

Vă mulțumesc tuturor pentru voința și decizia voastră de a contribui la dezvoltarea comunității noastre! Prin implicarea voastră activă, suntem în măsură să promovăm prin noi și utile proiecte, sănătatea, sportul și educația în rândul tuturor cetățenilor, dar și să dăm curs solicitărilor venite din comunitate și să le transformăm în noi investiții pentru dezvoltarea Alexandriei. Vă mulțumesc pentru susținerea și ajutorul vostru!”

Lista PSD pentru Consiliul local Alexandria:

Augustin Ioan

Ene Ionela Cornelia

Marian-Dragos Petcu

Ilie Sorin Gabriel

Badea Valentin Vasile

Gîlcă Cătălin Ionuț

Georgescu Doinița Nicoleta

David Elena Aurelia

Popescu Cătălin Daniel

Din Nelu

Voicilă Florea

Broșteanu Mioara Andreea

Micu Cătălin Mihai

Curea Gina

Cobârlie Silvia

Stanciu Iulian Marian

Ecaterina Cîmpeanu

Manea Florin Sorin

Crăciunică Mihaela Adriana

Ioana Panagoreț

Teodorescu Octavian Constantin

Ciabă Petre

Chiran Florin Valentin

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

CSM Alexandria, victorie zdrobitoare împotriva ACS Banat Girls în Superliga feminină de fotbal

Următorul articol

Epure Haralambie și-a depus candidatura pentru Primăria Alexandria. Lista de consilieri a PNL

Cele mai recente articole de Actualitatea politică