liberinteleorman.ro

Cristina Petrescu înfrumusețează femei și deține singurul aparat de epilare definitivă din Teleorman

10 martie 2017

Monica Vasilescu

În Teleormanul în care femeile, în majoritatea lor, sunt mai preocupate de ceea ce pun pe masă decât de felul în care arată, am putea crede că saloanele de înfrumusețare nu prea au succesul scontat. Totuși, aici sunt destule doamne care pun accent pe îngrijirea personală și pe asta a mizat o teleormăneancă atunci când a decis să deschidă, la Alexandria, o locație destinată frumuseții. Deși a locuit o vreme bună în București, Cristina Petrescu a revenit acasă cu gândul că și femeile de aici vor schimbări în bine în fizionomia lor.

Centre de înfrumusețare sunt multe în lumea asta, dar nu toate sunt primitoare sau, și mai grav, de încredere. La Beautiful by Cristina, clienții găsesc o atmosferă prietenoasă, produse de calitate și, cel mai important, garanția serviciului bine făcut. Salonul oferă o gamă largă de servicii precum: coafuri, machiaj, manichiură, pedichiură, cosmetologie, extensia genelor și epilare definitivă, o procedură foarte căutată în special de către femei, pentru care, în cele mai multe cazuri, niciun efort nu este prea mare pentru înfrumusețare.

Într-un interviu pentru ziarul Liber în Teleorman, Cristina a vorbit despre motivele care au determinat-o să revină în Teleorman pentru a deveni întreprinzător, despre serviciile pe care le oferă salonul său de frumusețe și a explicat curiozitățile unui aparat unic în Teleorman destinat rejuvenării tenului și epilării definitive, proceduri pe care le realizează personal.

Reporter: Cristina, întâi de toate, vrem să știm câteva date despre tine, cine ești și ce faci…

Cristina Petrescu: Mă numesc Cristina Petrescu, m-am năsut la Roșiorii de Vede, dar am locuit în București până în urmă cu patru ani. Așa cum spuneam, acum patru ani de zile, m-am hotărât să-mi deschid o afacere la Alexandria, datorită faptului că soțul meu este de aici și am decis împreună să revenim pe meleagurile natale. Am deschis un salon de înfrumusețare, în care se regăsesc mai multe servicii, avem solar, manichiură și pedichiură, machiaj și, mai nou, avem un aparat pentru epilare definitivă.

R.: Este un aparat unic la nivel de județ, nu?

C.P.: Da. Nu se mai găsește în județ un asemenea aparat. Trebuie să spun că acest aparat are două funcții: epilare definitivă cu laser diode și rejuvenare ten. Tehnologia de epilare cu LASER DIODĂ oferă o soluție non-invazivă și de lungă durată pentru părul nedorit de pe orice zonă a corpului. Epilarea cu laser este, în prezent, una dintre cele mai populare proceduri cosmetice non-chirurgicale!

R.: De câte ședințe este nevoie pentru rezultate concrete?
C.P.: Numărul ședințelor este variabil în funcție de zona corpului pe care se realizează tratamentul de epilare definitivă. În jur de 8-10 ședințe, depinde de mai multe lucruri: zona corpului care este tratată, gradul de pilozitate, tipul de pigment al pielii și al părului etc.

R.: Procedura este dureroasă?

C.P.: De reținut este faptul că procedura nu este dureroasă. Pacienta va simți doar o căldură suportabilă. Nu este dureros deloc.

R.: Nu există riscuri?

C.P.: Nu. Până în acest moment nu s-a dovedit că există niciun fel de risc la care se expun cei care apelează la acest tratament.

R.: Cine nu poate efectua procedura de epilare?

C.P.: Persoanele cu păr alb, cărunte, deoarece firele de păr alb nu conțin pigment. Nu pot efectua nici femeile însărcinate sau cele cu dereglări hormonale (doar după tratarea problemei) și nici nici persoanele care au alunițe cu diametrul de cinci mm.

R.: Costuri?

C.P.: Pentru orice zonă, costul este de 30 euro ședință. Prețul este valabil și pentru rejuvenarea facială. Epilarea definitivă se face la aproximativ patru săptămâni, iar rejuvenarea la 21 de zile.

R.: Le încurajezi pe doamne să vină să facă această procedură?

C.P.: Sigur! Le încurajăm să apeleze la epilarea definitivă deoarece, repet, este o procedură non-invazivă, vreau să le asigur că aparatul este foarte performant. Vor scăpa de corvoada ședințelor dese și dureroase de epilare clasică, economisind timp și bani. Doar eu lucrez pe acest aparat, am făcut cursuri în Spania și în România, am obținut o diplomă internațională în acest sens.

R.: Rejuvenarea facială ce presupune?

C.P.: Rejuvenarea facială cu laser este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor.
Echipamentul permite individualizarea tratamentului de terapie facială în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane, astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată. Se recomandă celor care au riduri de expresie sau profunde, hiperpigmentări, pierderi de elasticitate ale pielii. Și aici rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, dar tratamentul complet se întinde de la șase la 12 sesiuni consecutive.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Băieții deștepți de la APIA Teleorman și Dolj jefuiesc fondurile europene, fasificând documente după bunul plac

Următorul articol

Maziliri pe bandă rulantă în PNL Teleorman

Cele mai recente articole de Interviu