Copil ca mine eşti şi tu. Fă o bucurie, cu o jucărie!

în Actualitate/Diverse

Monica Vasilescu

proiect

Îşi doresc drepturi egale pentru copii, o mai mare toleranţă între oameni şi impulsul de a fi generos măcar la zile mari. Vorbim despre o mână de oameni care şi-au unit forţele şi, la iniţiativa profesorului Florin Roman, prin Asociaţia Iubeşte Natura România, pe care o patronează, au hotărât să nu întoarcă spatele nepăsării şi să se implice.

În perioada 26 noiembrie-24 decembrie, 300 de copii din mediul rural, cu posibilităţi reduse, dar şi bătrânii de la căminul din Cervenia vor beneficia de obiecte de îmbracăminte, încalţăminte pentru copii, jucării şi de produse alimentare neperisabile, care vor fi donate de voluntari, printre case se numără sportivii CS „Basket Game Canada” Alexandria şi elevii şcolilor implicate în proiect.

„Toţi oamenii au îndatoriri unii faţă de alţii, iar îndeplinirea acestora nu este un lucru greu dacă se obişnuiesc de mici să respecte, să ajute, să fie politicoşi, înţelegători, să aprecieze binele, să fie generoşi, să fie în stare să redea un zâmbet pe chipul copiilor care sunt în suferinţă şi care au dreptul la o viaţă decentă. De aceea, am luat hotărârea să mă implic şi, alături de alţi oameni cu suflet mare, am gândit un proiect pentru aproapele nostru, care are nevoie de ajutor”, a menţionat iniţiatorul proiectului, Florin Roman.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*