liberinteleorman.ro

Conferința de lansare a Campaniei ”Europa pentru NOI – Europa suntem NOI”

27 august 2018

Echipa Euroscola a Colegiului Național Pedagogic ”Mircea Scarlat” vă invită la Conferința de lansare a Campaniei ”Europa pentru NOI – Europa suntem NOI”, campanie inițiată de o echipă de 24 de elevi, coordonați de prof. Eliza Marinela SOTIRESCU și prof. Florentina TOMA, în competiția EUROSCOLA, 2018, în cadrul căreia promovăm în comunitate proiectul „TeleJob – Organizarea pieței muncii adiacente Municipiului București", proiect care a fost finanțat din fonduri europene nerambursabile, în exercițiul financiar 2007-2013 și implemenatt de AJOFM Teleorman.
Evenimentul va avea loc în data de 28 august 2018, începând cu ora 16.00, la sala de ședințe a Primăriei Municipiului Alexandria. Scopul principal al proiectului de campanie realizat de Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat" este creșterea gradului de conștientizare și de informare a comunității locale asupra beneficiilor accesării, implementării eficiente și a rezultatelor obținute prin proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ștefan Dragnea, fiul Baronului, intră în afaceri imobiliare!

Următorul articol

Consiliul Județean Teleorman îl acoperă pe Dragnea și NU se constituie parte civilă în dosarul Belina!

Cele mai recente articole de Actualitate