Conducere nouă la Finanțele Publice Teleorman… din Giurgiu

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

Muţuţună Florentina Daniela a fost numită, începând cu data de 27 august 2018, la conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Teleorman, conform Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 2114/27.08.2018, după pensionarea lui Lefterie Comănescu.
Muţuţună Florentina Daniela vine de la Giurgiu, județ care pare a fi noua pepinieră de cadre a Teleormanului, dacă ținem cont de faptul că și fostul șef interimar al Finanțelor teleormănene provenea din vecini. Dar, dacă ne uităm la evoluția lui Şerban Andrei Nistor, devenit vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat al ANAF, după ucenicia la Teleorman, nu putem să constatăm decât ceea ce știe toată țara, că aici e rampa de lansare a tuturor doritorilor de șefie. În plus, doamna Muţuţună, așa cum îi place să i se spună, după cum am constatat din comunicatul de presă validat cu numele său, va sta ”delegată” la Teleorman doar șase luni, astfel că nu este exclusă avansarea sa în vreun post de soi prin capitală, având premise în acest sens.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*