Centrul de zi pentru copiii din Parohia Trivale II capătă contur. Preotul Bogdan Nedea are nevoie de ajutor pentru a-și duce obiectivul la final

în Actualitate

Monica Vasilescu

Bogdan Nedea, părintele paroh de la Parohia Trivale II, comuna Trivale Moșteni, județul Teleorman, ocrotește, prin intermediul bisericii, copiii credincioși ai satului și vrea să le ofere condiții normale de trai tuturor. În acest sens, domnia sa s-a gândit să pună umărul la înființarea unui centru de zi pentru toți copiii care nu au posibilități de a se gospodări civilizat acasă.

Părintele primește ajutor de la cei cu posibilitatea de a dona și postează pe Facebook faptele întreprinse, făcând dovada generozității fiecăreia dintre persoanele implicate, dar are în continuare nevoie de ajutor în demersul său, spre a duce la îndeplinire acest obiectiv, unul dintre multele altele pe care le are pentru credincioșii care vin la biserica sa.

Până în prezent, la centrul de zi conturat prin implicarea preotului Bogdan Nedea s-au întreprins bazele și orice ajutor este bine venit, deoarece spațiul trebuie utilat. ”Ați fost alături de noi și, împreună, am reușit să aducem zâmbete. Vă rugăm să fiți în continuare sprijin pentru copiii din parohia noastră și să ne ajutați să terminăm lucrările începute la centrul de zi dedicat copiilor. Avem nevoie de: electrocasnice pentru bucătărie, sanitare pentru baie, mobilă pentru un dormitor, mobilă pentru camera de zi, uși de interior (3 buc.). Cine poate ajuta o poate face donând orice sumă în contul parohiei sau plătind contravaloarea produselor. RO20BTRL03501205F66868XX Banca Transilvania”, a scris preotul Bogdan Nedea pe Facebook.

Campania umanitară rămâne deschisă, oricine putând dona bani, electrocasnice sau alte produse care ar putea fi de folos în realizarea Centrului de zi pentru copiii de la Parohia Trivale.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*