liberinteleorman.ro

Ce bogată e Fulvia!

7 iulie 2014

Monica Vasilescu

FulviaDeşi are un prenume rar, se poate ca Fulvia să nu spună foarte multe lucruri cititorilor. Fulvia Florentina Frăsineanu, cu atât mai puţin. Doamna este consilier judeţean al Teleormanului, din partea PDL. Are carte de muncă la Registrul Comerţului din Teleorman şi o avere pe care un profesor, de exemplu, nu ar strânge-o întreaga viaţă, dacă e unul care nu acordă meditaţii şi alte învăţături. Deşi a lucrat mai toată viaţa cu ţidulă la stat, distinsa a strâns o avuţie ce o pune la adăpost pentru restul vieţii.

În cea mai recentă declaraţie publicată pe site-ul Consiliului Judeţean Teleorman, acolo unde este consilier, se poate vedea că aceasta a dobândit, prin contract de vânzare/cumpărare, două terenuri agricole, unul în suprafaţă de opt ha, iar celălalt de 2,5 ha, şi două intravilane, unul de 1.144 mp, iar altul de 1.575 mp, toate în comuna Orbeasca, în cotă parte cu soţul.

La categoria clădiri, Fulvia de la CJ nu a mai avut spaţiu de completat. Este proprietarul a două apartamente în Alexandria, unul în Bucureşti, două case de locuit şi un spaţiu comercial în Orbeasca, jumi-juma cu soţul, toate dobândite prin vânzare/cumpărare, din 90 până în 2012.

Activele financiare dau şi ele pe-afară. Cont curent de 10.096 lei şi 2.880 euro, la Raiffeisen Bank, un cont curent de 13.153 lei şi două depozite bancare, unul de 52.414 euro, iar celălalt de 15.032 USD, la BCR. Şi datoriile sunt la loc de cinste: 19.950 euro împrumutaţi la Raiffeisen Bank, cu scadenţă în anul 2020, şi o ipotecă de 52.000 euro, cu aceeaşi dată de expirare.

Familia Frăsineanu stă cel mai bine la partea cu veniturile. Dacă doamna Fulvia încasează, pe an, de la Oficiul Naţional pentru Registrul Comerţului Teleorman, 22.588 lei, plus indemnizaţie de la CJ, de 7.322 lei, soţul a încasat, în cursul anului trecut, bani de la mai multe locuri de muncă: de la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură  – 112.615 lei, ceea ce înseamnă în jur de 90 de milioane de lei vechi pe lună, plus un salariu de la un SRL – 9.240 lei pe an, şi o indemnizaţie de 12.892 lei, de la Primăria Orbeasca.

Frăsinenii mai obţin bani din chirii: 18.427 lei anual. Şi din activităţi agricole: 130.000 lei, cărora li se adaugă dobânzi de la bancă, însumate la 5.969 lei.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Echipa CSS Alexandria a obţinut titlul de campioană a României la minibaschet feminin

Următorul articol

Fiii Teleormanului nu mai fac performanță… de lene

Cele mai recente articole de Actualitate