liberinteleorman.ro

Echipa CSS Alexandria a obţinut titlul de campioană a României la minibaschet feminin

5 iulie 2014

CSS Alexandria

Ediția 2014 a naţionalei de minibaschet feminin s-a încheiat sâmbătă, la Craiova, odată cu ultima întrecere dintre cele desfăşurate în perioada 29 iunie – 5 iulie. Cu un parcurs excepţional, echipa CSS Alexandria, antrenată de profesorii Costina Piperea și Mădălin Piperea, a plecat acasă cu cea mai valoroasă medalie, de aur.

Fetele noastre au ajuns în finală, acolo unde au învins CS Olimpia 1 București, cu scorul de 34-26, şi aşa şi-au trecut în palmares titlul de campioană a României la minibaschet fete (categoria 12 ani). Prin acest titlu, avem încă o dovadă că baschetul feminin din Alexandria are perspective şi merită susţinut atât din punct de vedere moral, cât, mai ales, material.

Liga Naţională de Baby şi Mini Baschet, la care au participat peste 3.500 de copii, cu vârste între 8 şi 12 ani, din circa 250 de echipe, a fost organizată de Federaţia Română de Baschet, în parteneriat cu SCM Craiova, Primăria Municipiului Craiova şi Consiliul Local Craiova.

clasamnt

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Tică, poliţistul turmentat şi accidentat

Următorul articol

Ce bogată e Fulvia!

Cele mai recente articole de Sport