liberinteleorman.ro

Casa de Pensii Teleorman caută personal pentru evaluarea pensiilor din sistemul public

3 septembrie 2021

Proba scrisa a concursului organizat de Casa Judeteana de Pensii Teleorman pentru recrutarea si selectia de personal contractual, pe durata determinata, in vederea evaluarii pensiilor din sistemul public de pensii, se va desfasura in data de 06.09.2021, ora 10, in localul Scolii Gimnaziale nr. 7, Strada 1907 nr. 60 bis, Alexandria. Accesul in interiorul Scolii nr. 7 se poate face din strada Dr. Stanca (pe langa HIDROOLT).

Accesul in salile de concurs se va face intre orele 9 – 9.30, din curtea unitatii de invatamant, pe intrarea din dreapta, dinspre gradinita.

Avand in vedere actualul context epidemiologic, vor fi luate toate masurile de prevenire si combatere a imbolnavirilor cu virusul SARS CoV 2, printre care:

  • accesul in interiorul unitatii de invatamant – doar dupa dezinfectia mainilor, verificarea temperaturii si sub rezerva absentei simptomelor virozelor respiratorii.
  • accesul este interzis pentru persoanele care au o temperatura corporala ce depaseste 37,3 grade Celsius – masurata la intrarea in institutie.

Candidatii si reprezentantii institutiei organizatoare a concursului vor purta masca medicinala.

Este interzis ca în sălile de concurs să fie introduse ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete şi altele asemenea, candidaţii având obligaţia de a lăsa obiectele menţionate într-un loc ce le va fi indicat în acest scop. Candidaţii care refuză depozitarea obiectelor menţionate în locul stabilit de comisie în acest scop nu sunt primiţi în sala.

Candidaţilor nu le este permis să aibă la ei sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de concurs telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la reţele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare cu alţi candidaţi/asistenţi din cladirea in care se organizeaza concursul sau cu exteriorul.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural ajunge în Teleorman

Următorul articol

CSM Alexandria a învins în deplasarea de la Baia Mare

Cele mai recente articole de Actualitate