Biroul lui Dragnea din CJ Teleorman a fost desigilat! Adrian Gâdea s-a mutat, în sfârșit, la locul președintelui

în Actualitate/Actualitatea politică

”Biroul lui Liviu Dragnea” din Consiliul Județean Teleorman a fost privit multă vreme ca pe sfintele moaște. Nimeni nu a îndrăznit, până de curând, să ocupe impunătorul birou destinat președintelui, unul dintre locurile care i se cuveneau țarului Dragnea și pe care multă vreme l-a considerat proprietatea sa. Chiar și după plecarea la București, în 2012, el a ținut sub cheie spațiul care i-a stat la dispoziție în cele trei mandate de președinte al CJ, trimițându-l pe Adrian Gâdea într-un birou lângă toaletă.

Dragnea a ţinut mortiş să-şi păstreze biroul de şef al Consiliului Judeţean, care a fost transformat prin votul consilierilor judeţeni, majoritatea din PSD, în birou parlamentar. A fost singurul spaţiu pentru birou parlamentar, proprietate publică a statului, primit cu titlu gratuit de către un ales, în sediul Palatului Administrativ, încăpere de care se va bucura, după ani și ani, Adrian Gâdea, reales președinte al Consiliului Județean Teleorman în luna septembrie anul curent.

Pentru cei care nu știu, ”biroul lui Dragnea” are o suprafaţă totală de 77,65 mp. Spaţiului i s-a adaugat, tot cu titlu gratuit, şi mobilierul necesar dotării corespunzătoare, care constă într-un birou, o minibibliotecă, scaune, un dulap cu vitrină, un corp modular, o masă, o canapea etc.

Aroganța nu ne miră, știm deja că Dragnea are o pasiune pentru clădirile statului (vezi cazul Belina, în care și-a dat o insulă a țării) și ar fi fost în stare să-și facă un birou în fiecare instituție publică din România, dar a ajuns într-una în care singura funcție la care mai poate aspira este cea de șef al celulei de la Rahova…

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. bun, dragnea era acum domnul acesta nou de ce s-a mutat acolo si/ sau de ce a pastrat toate dotarile de la dragnea? transforma biroul intr-o cala de conferinte iar mobila o vindea la licitatie, si sigur scotea mai mult decat s-a platit initial ca de, era atina de divinitate, nu? propaganda ieftina!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*