liberinteleorman.ro

Biletele pentru concertul lui Horia Brenciu pot fi achiziționate și de la Sala Polivalentă din Alexandria

25 mai 2017

După cum se știe, Horia Brenciu & HB Orchestra vor concerta, mâine, la sala polivalentă din Alexandria, la ora 20.00.

Pentru bunul demers al lucrurilor, organizatorii anunță că accesul în sală se va face cu începere de la ora 18.00. De asemenea, de interes public este și faptul că mâine, de la ora 10.00, se va deschide un punct de vânzare bilete în incinta sălii sporturilor, acestea putând fi achiziționate și de la Club ONIX Alexandria.

Bilete se pot găsi și în locațiile partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Cărturești, Humanitas, Diverta, benzinăriile OMV și hypermarket-urlie Carrefour, dar și accesând următorul link: http://www.eventim.ro/ro/bilete/horia-brenciu-hb-orchestra-alexandria-sala-sporturilor-460778/event.html

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

A.G.Weinberger: “Există în România un fascism al indolenței. El vine din lăcomie, din servilism și bășcălie. Și atunci eu cum să mă dizolv în așa ceva? ”

Următorul articol

Voluntarii care schimbă lumea – Un om din Siliștea Gumești vrea să reconstruiască locuința lui Marin Preda și să salveze memoria celui mai mare scriitor român

Cele mai recente articole de Actualitate