liberinteleorman.ro

Bătut și sechestrat după ce și-a dat întâlnire cu o fată din Brânceni

5 august 2022

Un tânăr din Vâlcea și-a dat întâlnire cu o fată, pe care a cunoscut-o pe internet, dar a ajuns să fie sechestrat şi bătut de patru bărbați. Conform polițiștilor, tânărul a fost răpit din locul în care își dăduse întâlnire cu femeia de pe internet. Alerta a fost dată printr-un apel la 112. Forțele de ordine au ajuns la o casă din comuna Brânceni. Acolo au găsit patru bărbați care l-au bătut și sechestrat pe tânăr. Mai mult, agresorii au transmis live pe o rețea de socializare, modul în care îl torturau pe băiat. Oamenii legii au întocmit dosare penale pentru lipsire de libertate și loviri sau alte violențe.

„În legatură cu informatiile aparute in spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul IPJ Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 03.08.2022 prin SNUAU 112 am fost sesizați cu privire la faptul că un tânar ar fi fost ținut împotriva voinței sale într-un imobil din localitatea Brânceni si asupra căruia s-au exercitat acte de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Sectiei 1 Politie Rurală Alexandria care a constatat faptul că persoana respectivă cu domiciliul în orașul Drăgășani, jud. Vâlcea, ar fi cunoscut pe o rețea de socializare o persoană de sex feminin din comuna Brânceni.

De asemenea, în baza informațiilor obținute a reșit faptul că, cel în cauză ar fi fost luat cu forța si urcat într-o autoutilitară dupa care a fost dus într-o locuință din localitatea Brânceni”, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Expoziție: „Lumea Moromeților” – Centenarul nașterii lui Marin Preda

Următorul articol

Ce a rămas din Marin Preda la 100 de ani de la nașterea sa…

Cele mai recente articole de Politie