liberinteleorman.ro

BASCHET: BCT Alexandria – învingătoare

10 ianuarie 2015

Monica Vasilescu

baschet

Baschetul alexăndrean continuă drumul spre victorii, chiar dacă uneori acestea sunt obţinute mai greu. În cea mai recentă confruntare, fetele de la BCT Alexandria au învins echipa Timişoarei cu scorul de 73-61, iar asta le-a dat elan pentru următoarele meciuri, la fel de solicitante. În jocul cu BCM Tymes Timișoara, din lotul alexăndrean s-au remarcat câteva jucătoare, printre care Shanita Arnold-20 puncte, Rachel Coffey-15 puncte, Morgan Stroman-12 puncte. Nici noua membră a lotului alexăndrean, Nicole Webb, venită din SUA, nu a stat cu mâinile în sân, ea a reuşit să marcheze 7 puncte în primul meci al său pentru BCT.

Fetele noastre vor întâlni, sâmbătă (17 ianuarie), echipa ACS Sepsi SIC, iar pe data de 21 ianuarie se vor duela cu Universitatea CSM Oradea, ambele meciuri fiind disputate la sala Polivalentă din Alexandria.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Alexandria a încheiat anul 2014 cu excedent bugetar substanţial

Următorul articol

Frații Finuțu’ și-au petrecut sărbătorile acasă

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.