liberinteleorman.ro

Bărbat, tăiat cu un cuțit, la Țigănești! Atacatorul a fost reținut

2 decembrie 2023
Advertisement

În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectotatului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 1 decembrie a.c., în jurul orei 17:00, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi fost tăiată cu un cuțit, în timp ce se afla pe raza comunei Țigănești.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Alexandria, stabilind că sesizarea se confirmă.

Persoana vătămată, un bărbat de 28 de ani, care prezenta o plagă înjunghiată în zona toracelui, a fost transportată la o unitate medicală în vederea primirii de îngrijiri de specialitate.

Cercetările preliminare indică ipoteza că, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, persoana vătămată ar fi fost înțepată în zona pieptului, cu un obiect tăietor – înțepător, de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Țigănești, obiectul folosit la comiterea faptei fiind ridicat de către polițiști în vederea cercetărilor.

Presupusul agresor a fost identificat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul secției pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind preluate de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale în vederea stabilirii întregii situații de fapt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Față de persoana bănuită, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au dispus măsura reținerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Unde este Opoziția politică din Teleorman?!

Următorul articol

Autoturism răsturnat la Furculești, din cauza drumului. O persoană a ajuns la spital

Cele mai recente articole de Actualitate