liberinteleorman.ro

Au început lucrările la construcția casei lui Nea` Geo. Și tu poți ajuta!

20 mai 2020

Preotul Florin Danu, de la parohia Lada, comuna Tătărăștii de Jos, continuă să își consume resursele pentru oameni, așa cum a făcut încă de când a îmbrăcat haina divină. Suferința din jurul său a avut mereu ecou, astfel că, preotul nu asistă pasiv și oferă mâini de ajutor concrete.

În satul în care slujește, nea` Geo a rămas pe drumuri, doar cu o geantă cu lucruri personale. A locuit 22 de ani, alături de soție, dar fără documente. Ca atare, preotul a luat decizia de a-i construi o casă, iar pentru asta are nevoie de ajutorul celor care vor să se implice să îi facă o bucurie imensă unui om fără posibilități materiale, dar muncitor.
”Ne dorim din suflet sa ii facem o căsuța mică unde sa locuiască. Are serviciu, e om serios, însă cu salariul pe care il are nu va reuși prea curând sa construiască. Acum locuiește la un vecin. Dumnezeu sa va binecuvânteze”, a scris părintele Florin Danu în îndemnul său pe care l-a făcut pe Facebook în momentul deschiderii unei strângeri de fonduri.

Planul său capătă contur în fiecare zi, fundația casei fiind deja turnată. Cei care vor să-l sprijine pe Florin Danu în demersul său de a-i împlini un vis măreț lui nea` Geo o pot face donând pe https://www.facebook.com/donate/626190231441955/10213818512857633/ sau să ia legătura cu preotul.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Epidemiologul Luminița Dumitrașcu: „Apropierea de București crește zilnic numărul de îmbolnăviri în Teleorman”

Următorul articol

FIȚE DE PANDEMIE: Pe ce s-au cheltuit banii publici ai Teleormanului în timpul stării de urgență

Cele mai recente articole de Actualitate