Au început lucrările la construcția casei lui Nea` Geo. Și tu poți ajuta!

în Actualitate

Preotul Florin Danu, de la parohia Lada, comuna Tătărăștii de Jos, continuă să își consume resursele pentru oameni, așa cum a făcut încă de când a îmbrăcat haina divină. Suferința din jurul său a avut mereu ecou, astfel că, preotul nu asistă pasiv și oferă mâini de ajutor concrete.

În satul în care slujește, nea` Geo a rămas pe drumuri, doar cu o geantă cu lucruri personale. A locuit 22 de ani, alături de soție, dar fără documente. Ca atare, preotul a luat decizia de a-i construi o casă, iar pentru asta are nevoie de ajutorul celor care vor să se implice să îi facă o bucurie imensă unui om fără posibilități materiale, dar muncitor.
”Ne dorim din suflet sa ii facem o căsuța mică unde sa locuiască. Are serviciu, e om serios, însă cu salariul pe care il are nu va reuși prea curând sa construiască. Acum locuiește la un vecin. Dumnezeu sa va binecuvânteze”, a scris părintele Florin Danu în îndemnul său pe care l-a făcut pe Facebook în momentul deschiderii unei strângeri de fonduri.

Planul său capătă contur în fiecare zi, fundația casei fiind deja turnată. Cei care vor să-l sprijine pe Florin Danu în demersul său de a-i împlini un vis măreț lui nea` Geo o pot face donând pe https://www.facebook.com/donate/626190231441955/10213818512857633/ sau să ia legătura cu preotul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*