liberinteleorman.ro

Apa lui Gurban are concurență: apa plată de la Di Carlo

25 septembrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

centruMulți alexăndreni s-au obișnuit să consume apă de la furnizorul local – Apa Serv – nu pentru că ar fi prea bună, dar este mai ieftină. Acum, societatea condusă de Ciprian Gurban are concurență. Un om de afaceri, pe numele său Di Carlo Michele, a solicitat închirierea unui teren în suprafaţă de 10 mp ,,pentru instalarea unui distribuitor automatic de apă plată şi minerală, fiind subiectul unui tratament de filtrare, răcire cu CO2 și UV pentru vânzarea directă la consumatorul final”, după cum se arată într-un proiect de hotărâre aprobat, vineri, de consilierii locali ai Alexandriei.

Aleșii și-au dat acceptul pentru ca durata închirierii spațiului situat pe strada Libertății, în apropierea blocului K2, să fie până la data de 31 decembrie 2017. Pentru cei care nu au identificat zona, reamintim că locația se află pe pietonalul din centrul orașului și găzduia cândva un magazin Non-Stop, căruia nu i-a mai fost prelungit contractul.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ANL-urile din Alexandria au început să se deterioreze

Următorul articol

Drăgușin le-a propus consilierilor pragmatism ca la adunarea națională bisericească

Cele mai recente articole de Actualitate