liberinteleorman.ro

ANL-urile din Alexandria au început să se deterioreze

25 septembrie 2015

Monica Vasilescu

ANLConstrucţia blocurilor ANL P4, P5 și P9, din strada Dunării, zona Han Pepinieră, lasă mult de dorit, în condiţiile în care tencuiala a început să pice, iar lucrurile din interior să se deterioreze, la numai câteva săptămâni de la inaugurare. Unii locatari spun că văruiala a început să se exfolieze de pe pereţi sau că plouă prin acoperiș.

Municipalitatea a luat la cunoștință despre neregulile existente și le-a raportat mai departe. ”Sunt 17 nemulțumiri din partea chiriașilor, pe care le-am transmis celor de la ANL pentru remedieri. Și la partea de instalații, și la acoperiș. Ele sunt în garanție, se execută de către constructor, cu care comunicăm prin ANL”, a spus primarul Alexandriei – Victor Drăgușin.

Blocurile ANL au fost recepţionate la începutul lunii iunie 2015 și cuprind 15 garsoniere şi 40 de apartamente cu două camere, repartizate în patru tronsoane cu regim de înălţime D+P+3E / D+P+3E+M.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. D-le Primar , cine a facut receptia la ANL ? bagatii in puscarie ca altadat sa nusi mai bata joc de lucrari .
    La noi asa e , vopsim gardul si in curte leopardul .

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Porci, vaci, draci, laci… Alexandria!

Următorul articol

Apa lui Gurban are concurență: apa plată de la Di Carlo

Cele mai recente articole de Actualitate