liberinteleorman.ro

Anunț Public

9 iulie 2019

În conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 195/2005 privind protectia mediului, aprobată prin Legea nr. 265/2006 cu modificările şi completările ulterioare şi ale Ordinului ministrului mediului şi dezvoltării durabile nr. 1798/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, SC POLARIS M.HOLDING SRL depune la APM Teleorman documentaţia necesară pentru  revizuirea Autorizatiei de Mediu nr.70 din 16.08.2017, domeniul de  activitate cod  CAEN 3811 si 3812- colectarea si transportul deseurilor (municipale si asimilabile din comert, industrie, institutii, deseuri din constructii si demolari fara continut de substante periculoase, inclusiv deseuri periculoase din deseuri periculoase din deseuri menajere, cu exceptia celor cu regim special); 4941- transporturi rutiere de marfuri, desfasurate in judetul Teleorman.

  Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului al activităţii pentru care se solicita  emiterea autorizaţiei de mediu pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Teleorman din Alexandria, str. Dunării, nr.1, în zilele de luni pana  joi, intre orele 800-1630 si vineri, între orele 800-1400.

Observatiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc in scris la sediulAgentiei pentru Protectia Mediului Teleorman din municipiul Alexandria, strada Dunării, nr. 1.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Măcel în Teleorman: mii de porci, uciși în două săptămâni! Jandarmii, chemați să țină oamenii în frâu!

Următorul articol

Covorul roșu, întins pe șoselele din Teleorman, face „minuni” în combaterea pestei porcine: 1584 porci au fost uciși până acum în județ

Cele mai recente articole de Actualitate