liberinteleorman.ro

Am primit, publicăm – A plătit coeficient de neînchidere la Apa Serv deși a lipsit trei luni din locuință

7 septembrie 2023

„Un locuitor al orașului Alexandria ne-a semnalat faptul că a lipsit de acasă peste trei luni de zile, însă, Apa Serv l-a taxat la factură în timpul absenței sale din locuință. Cetățeanul a declarat că a fost nevoit să plătească un coeficient de neînchidere pentru fiecare lună a acestei perioade, în ciuda faptului că nu a utilizat serviciile de apă și canalizare.

Vă aduc la cunoștință o situație incredibilă creată de SC APA SERV SA. În perioada 8 noiembrie 2022 – 22 februarie 2023, eu și soția mea am plecat în SPANIA, iar în apartament nu a mai rămas nimeni. Când am ajuns acasă, în ziua de 22 februarie 2023, am găsit facturile emise de Apa Serv pentru perioada de mai sus și am rămas uimiți cum erau întocmite aceste documente.

În luna noiembrie 2022 am achitat factura respectivă. Luna decembrie, apă potabilă – 0 (zero) mc, iar coeficient de neînchidere robinet și canal de scurgere 3,4 mc. Luna februarie 2023, apa potabilă – 0 (Zero) mc, iar coeficient de neînchidere robinet și canal de scurgere 4,94 mc.

Deci, în lunile decembrie 2022, ianuarie și februarie 2023, noi nu am primit apă potabilă deloc, în schimb ne bagă la plată pentru scurgere 16 mc.

De aceea v-am spus că am rămas uimit, cum este posibil să nu folosești apa, dar să plătești scurgere?

În unele cazuri livrează apă potabilă mai puțin, iar la scurgerea este mai mare.
Exemplu: în luna mai 2023, apa potabilă 9 mc, iar le scurgere 16,81 m.

O doamnă – Gabriela, care întocmește facturile abuziv la Apa Serv Alexandria mi-a spus să-i dau în judecată, dar eu nu pot să fac asta deoarece am grad de handicap accentuat și nu pot să merg.

În data de 9 iulie 2023 am făcut contestație la Apa Serv și mi-au răspuns pe 11 iulie, nici măcar legea corespondenței nu o respectă, că trebuia în termen de 30 de zile să îmi răspundă. Adresa de răspuns este semnată de director general – inginer Gurban Marius Ciprian.

Eu, să îi conving că nu am fost acasă, le-am trimis copii de pe biletele de avion. Eu nu m-am dus în Spania ca turist, ci să-mi caut sănătatea și pe la medicii străini”, ne-a spus un cetățean al Alexandriei.

Advertisement

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Cum se fură în continuare de la copii, în Teleorman – VIDEO

Următorul articol

6 medalii pentru sportivele CS Teleorman – Secția Box Videle

Cele mai recente articole de Actual