liberinteleorman.ro

6 medalii pentru sportivele CS Teleorman – Secția Box Videle

10 septembrie 2023

În cadrul Campionatului Național de Box din 2023, desfășurat în perioada 4-10 septembrie, sportivele Clubului Sportiv Teleorman Alexandria – Secția Box Videle au strălucit pe scenă, obținând un total de 6 medalii de prestigiu. Performanța acestor tinere este un adevărat motiv de mândrie pentru întreaga comunitate sportivă din Teleorman.

Ionela Cârstică, Anghel Georgiana Maria, Mihăilă Elena și Trocan Irina s-au remarcat în mod deosebit, obținând medalia de argint și titlul de vicecampioane la nivel național la categoria lor de greutate. Această realizare demonstrează dedicarea și talentul deosebit în ring.

De asemenea, Anghel Cosmina Stefania și Costache Roxana Elena au contribuit la succesul echipeicu medalii de bronz. Cu un efort susținut și determinare, aceste două sportive au confirmat calitatea boxului practicat în Teleorman și au adăugat două medalii de bronz la colecția clubului.

Campionatul Național de Box a reunit o competiție acerbă, iar faptul că sportivele Clubului Sportiv Teleorman Alexandria Secția Box Videle au strălucit pe parcursul acestui eveniment reprezintă un motiv de inspirație pentru toți tinerii pasionați de acest sport în județul Teleorman.

Mai trebuie menționat că și alte sportive de la club, precum Stoica Aurelia Mihaela, Filip Ștefania și Ana Gheorghe au luptat cu înverșunare, ratând cu puțin medaliile de bronz. Aceste rezultate arată nivelul ridicat al competiției și determinarea tuturor sportivelor. Alături de acestea, sportivele Ana Vasile și Surcel Sorina au dat tot ce au avut mai bun în ring, reprezentând cu mândrie Secția de Box Videle.Toate aceste performanțe nu ar fi fost posibile fără eforturile și experiența antrenorului lor, profesorul George Cârstică, care a ghidat și inspirat aceste tinere talente pe tot parcursul pregătirii lor.

„Acestea sunt roadele unui an plin de sudoare pentru sportivele Clubului Sportiv Teleorman Alexandria secția box Videle. Chiar dacă nu au obținut titlul de Campioană Națională, pentru mine sunt Campioane. Sunt sigur că sportivele care nu au reușit anul acesta să ia medalii vor lua la anul”, a spus antrenorul George Cârstică.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Am primit, publicăm – A plătit coeficient de neînchidere la Apa Serv deși a lipsit trei luni din locuință

Următorul articol

Se cere DEMITEREA directorului DGASPC Teleorman – Ce decizie va lua Adrian Gâdea

Cele mai recente articole de Actual